Τρίτη 14 Απριλίου 2009

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ - ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ

Συνάδελφοι
Η εικόνα του κ. Καραμανλή κατά την επίσκεψη του στην Πέλλα, ήταν θλιβερή. Εικόνα προσαρμοσμένη σε ένα ακόμη ανούσιο για τη χώρα σώου, που εξυπηρετούσε μόνο τις επικοινωνιακές ανάγκες του και της ετοιμόρροπης κυβέρνησης του. Αντί για ένα πρωθυπουργό που εμπνέει σιγουριά και ενώνει, είδαμε:
- Έναν πολιτικό αρχηγό που προτιμά να αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση, αντί να κυβερνά τη χώρα. Που τολμάει και μιλάει όταν ακόμη είναι νωπές οι μνήμες από τον ορισμό της πολιτικής εξαπάτησης: «Είπαμε και επιμένουμε: Νέοι φόροι δεν πρόκειται να επιβληθούν!» (Κ. Καραμανλής, συζήτηση στη Βουλή για προϋπολογισμό 2009, 21/12/2008).
- Έναν κομματάρχη, που επέλεξε για άλλη μια φορά να επισκεφθεί έναν Νομό ειδοποιώντας μόνο τα κομματικά στελέχη.
- Έναν σχολιαστή, που αρκείται να περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα χωρίς να έχει ένα στοιχειώδες σχέδιο χειρισμού της κρίσης.
- Όμηρος συμφερόντων, δέσμιος των αποτελεσμάτων της δικής του καταστροφικής πολιτικής για τον τόπο πέντε χρόνια τώρα.
- Έναν πρωθυπουργό όμηρο συμφερόντων, αδύναμο να κινητοποιήσει τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας μας, να χτίσει κοινωνικές συμμαχίες, να δημιουργήσει συναινέσεις για να πάει η Ελλάδα μπροστά.

3 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβάμαι μήπως πάλι τον ψηφίσουν και τον φάμε στη μάπα για πολύ καιρό.Το λέω αυτό γιατί βλέπω τον κόσμο να μην αντιδρά σε αυτά που κάνουν αυτοί οι αλητήριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή