Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Επιλογή Προϊστάμενων


Την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου θα συνεδριάσει το Υπηρεσιακό Συμβούλιο της Π.Κ.Μ. με πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης την Επιλογή Προϊσταμένων Διευθύνσεων.
Το Υπηρεσιακό θα επικυρώσει την μοριοδότηση που έχει κοινοποιηθεί στους συναδέλφους που έχουν υποβάλει αίτηση για να κριθούν προσθέτοντας και τον μέσο όρο των μορίων που θα προκύψουν από τα μέλη του Υπηρεσιακού τα οποία θα αξιολογήσουν τις Ειδικές Δραστηριότητες των ενδιαφερομένων .

8 σχόλια:

  1. Ο ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ. ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΙ-ΒΥΣΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΘΟΥΝ "ΗΜΕΤΕΡΟΙ" ΤΗΣ -ΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ.
    ΚΑΚΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΩΝ 5,5 ΧΡΟΝΩΝ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΔΕ, ΟΣΩΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ 2008 ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΨΗ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ
    -100 ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΕΣ, ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΩΝ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ Ε.Δ.Ε. ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΛΗΘΟΣ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΩΝ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΦΕΡΟΥΝ ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΥΓΙΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ - ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ -ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ- ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΑΤΙ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστή η παραπάνω άποψη και επειδή αυτή τη περίοδο δεν μπορούμε να έχουμε οικονομικά αιτήματα επιτυχημένα, ας έχουμε τουλάχιστο θεσμικά. Οι επιλογές προισταμένων να κινηθούν σε αξιοκρατική κατεύθυνση και όχι σε επιβράβευση όσων δημιούργησαν προβλήματα στην υπηρεσία και γενικά. Η αρνητική βαθμολογία και η ορθή πολιτική κρίση μπορουν να το επιτυχουν αυτό. Μη μασάτε, βάλτε στην άκρη όσους δεν κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βαλτε στην ακρη τους αχρηστους..! μην κολλατε πουθενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΩΘΕΊ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΦΟΥ ΠΡΙΜΟΔΟΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΝΟΗΤΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψυχραιμία σύντροφοι , η αξιοκρατία είναι προαπαιτούμενο για κάθε μεταρρύθμιση στην Δημόσια Διοίκηση. Υπάρχουν δικαιολογημένες ενστάσεις βέβαια όσο αφορά για τα έργα και την συμπεριφορά της Ν.Δ. και των στελεχών της τα προηγούμενα χρόνια με συνέπεια να προβάλει το αίτημα για μια «κάθαρση της Δημόσιας Διοίκησης». Η υιοθέτηση όμως πρακτικών που έχουν καταδικαστεί στην συνείδηση της προοδευτικής παράταξης οδηγεί στην οπισθοδρόμηση και στον αναχρονισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ "ΣΩΖΟΝΤΑΙ" ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΕ. ΛΑΜΟΓΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΟΙΡΑΖΕ ΕΥΦΗΜΕΣ ΜΝΕΙΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΙΟΣΤΙΑΖΕ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, "Ο ΑΛΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΘΑ ΝΑΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ/ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ"
    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή