Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΥΘΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ


Στον πίνακα καταγράφεται το ποσοστό των δημόσιων υπαλλήλων επί του συνόλου των εργαζομένων κάθε χώρας, η Ελλάδα καταλαμβάνει τη 14η θέση επί συνόλου 17 ευρωπαϊκών κρατών, με επίδοση 11,4%.



Καταρρίπτεται η προπαγάνδα για τεράστιο δημόσιο τομέα ο όποιος είναι η τροχοπέδη της ανάπτυξης της χώρας. Τα αίτια της υστέρησης της χώρας μας όσο αφορά την ανάπτυξη είναι η πολιτική η οποία θεωρεί ότι με την μείωση της εργατικής αμοιβής διαμορφώνεται ένα ανταγωνιστικό επιχειρησιακό περιβάλλον για του «επενδυτές» παραβλέποντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας όσο αφορά την γεωργία τον τουρισμό και την επένδυση στην καινοτομία. Επίσης η κακοδαιμονία της δημόσιας διοίκησης δεν οφείλεται στους δημοσίους υπάλληλους αλλά στον διαρκεί πειραματισμό της Πολιτικής Εξουσίας η οποία με εξαγγελίες για «τομές» δημιουργεί ασταθές διοικητικό περιβάλλον εντείνοντας έτσι το πελατειακό σύστημα στο δημόσιο τομέα.

4 σχόλια:

  1. το μνημόνιο είναι η οικονομική πλατφόρμα που καθορίζει την οικονομική πολιτική στοχευοντας στην διαμόρφωση περιβάλλοντος για την "ανάπτυξη" αφου μηδενίσει τις κοινωνικές και οικονομικές κατακτησεις των εργαζομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις εκλογες του Νοεμβρίου η πολιτική του μνημονίου πρέπει να καταδικαστεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O ΓΑΠ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το "η αλλάζουμε ή βουλιάζουμε" είναι ότι πιο επαναστατικό διατυπώθηκε και υλοποιείται τα τελευτάια χρόνια. Όλα τα άλλα, είναι απόψεις κακομαθημένων που τους βόλευε η παρασιτική σχέση με την κοινωνία. Ο Γ. ξέρει πολύ καλά τι κάνει και κρίμα που γύρω του έχει παλαιοκομματικούς, αντιδραστικούς και λαικιστές αρχηγούς στα άλλα πολιτικά κόμματα. Οι προοδευτικοί πολίτες θα τους βάλουν στην άκρη, η χώρα θα αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή