Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεδρίασε επιτέλους

Συνεδρίασε επιτέλους μετά από έξι μήνες το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Π.Κ.Μ.



Η συνεδρίαση έγινε μετά από δικές μας πιέσεις και σχετικό αίτημα μας διότι ο Σύλλογος για έξι μήνες το Προεδρείο τον είχε οδηγήσει σε αφωνία και απραξία.


Μετά από πρόταση της ΠΑΣΚ –ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ αποφασίστηκε να διοργανώσει ημερίδα ο Σύλλογος με θέμα το Ασφαλιστικό, προκειμένου οι συνάδελφοι να ενημερωθούν έγκυρα και υπεύθυνα για το ασφαλιστικό μετά την ισχύ του νέου νόμου.


Η ΠΑΣΚ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ πρότεινε την υποβολή αιτήματος για την εγγραφή του Συλλόγου στην ΠΟΣΥΠ, σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης το 2009. Η πρόταση μας αυτή απορρίφτηκε από τις δυνάμεις του Προεδρείου οδηγώντας έτσι τον Σύλλογο στο περιθώριο των διεκδικήσεων διότι δεν υπάρχει κάλυψη από δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση. Άμεσο αποτέλεσμα έχει στους συναδέλφους των ΤΥΔΚ οι όποιοι δεν έχουν την συνδικαλιστική κάλυψη για την απεργία που κήρυξε η ΠΟΣΥΠ στις 16/9 και την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα σχετικά με τις μετατάξεις των συναδέλφων αυτών στου Δήμους λόγω «Καλλικράτη». Για το θέμα αυτό των ΤΥΔΚ, ο Σύλλογος πάλι μετά από πρόταση δική μας απεφάσισε να καλύψει τα έξοδα των συναδέλφων των ΤΥΔΚ που θα θελήσουν να μεταβούν, κάνοντας χρήση της κανονικής τους άδειας, στην Αθήνα προκειμένου να λάβουν μέρος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η ΠΟΣΥΠ.  Επίσης η πρόταση μας για έκτακτη Γενική Συνέλευση απορρίφτηκε από τις δυνάμεις που στηρίζουν το Προεδρείο φοβούμενοι την κριτική και την γνώμη των συναδέλφων για τα πεπραγμένα του Συλλόγου.

2 σχόλια:

  1. Οι δυνάμεις αυτές έχουν όνομα ΔΑΚΕ και οι συνεταίροι τους που έκαναν τον σύλλογο «παρέα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΒΑΝΤΑ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή