Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΣΚ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Συναδέλφισσες/ Συνάδελφοι

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε που τιμήσατε με την ψήφο σας το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚ – ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ στις εκλογές για το Σύλλογο Εργαζομένων Π.Κ.Μ., αναδεικνύοντας μας για δεύτερη φορά μετά τις εκλογές στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο ως δεσπόζουσα συνδικαλιστική δύναμη στην Π.Κ.Μ. Με την ψήφο σας τετραπλασιάσαμε την παρουσία μας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.

Όσον αφορά τις υβριστικές επιθέσεις που δέχτηκε η ΠΑΡΑΤΑΞΗ μας από άλλο σχήμα δεν μας εκπλήσσει, διότι οι συντάκτες των υβριστικών ανακοινώσεων το μόνο που γνωρίζουν καλά είναι να λασπολογούν και να υβρίζουν. Δεν μας λένε ποιοι τους θεωρούν αυθεντικούς και τους αναγνωρίζουν, ξεχνούν την απόφαση της ΠΑΣΚ Ν. Θεσσαλονίκης που κάνει λόγο για δύο παραταξιακά σχήματα της ΠΑΣΚ στην Π.Κ.Μ., δηλαδή ισοδύναμα και του ιδίου κύρους. Η αδημονία τους για νομή της εξουσίας τους χαρακτηρίζει. Όλοι γνωρίζουμε άλλωστε ότι καπηλεύονται τον χώρο και τους αγώνες των συναδέλφων για ίδιον όφελος, όπως έκαναν στο παρελθόν «βόσκοντας» δίπλα στον Περιφερειάρχη. Είναι αυτοί που απουσίαζαν τα τελευταία χρόνια από τις διεκδικήσεις των συναδέλφων οδηγώντας τον ΣΥΛΛΟΓΟ στην ΑΔΡΑΝΕΙΑ και στην ΣΙΩΠΗ σπαταλώντας την πλειοψηφία σε «συνεργασία- συναίνεση » για να παραμένουν βαλσαμωμένοι στις καρέκλες για τις οποίες δίνουν τον τελευταίο αγώνα τους.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η ΠΑΡΑΤΑΞΗ μας θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους συναδέλφους αναδεικνύοντας τα προβλήματα και αγωνιζόμενη για την επίλυση τους, έτσι ώστε Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ και ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

· Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Θεσσαλονίκη 14-7-2009

ΠΑΣΚ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟI www.pasksynpkm.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου