Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΕΣ


Μετά από  την απόφαση της Γεν. Γραμ.  Π.Κ.Μ. για  κάλυψη των     θέσεων  τμηματαρχών   όλων των υπηρεσιών  της περιφέρειας μας  καλούνται οι συνάδελφοι που έχουν τα προσόντα και επιθυμούν να κριθούν να καταθέσουν σχετική αίτηση συνοδευόμενη από βιογραφικό μέχρι στις 3-12-2010. Η αίτηση με το βιογραφικό θα κατατεθεί στην Δ/νση  Διοίκησης και θα εκφράζει την   βούληση του    να κριθεί και δύναται να επιλέξει ένα νομό ή περισσότερους νομούς  όπου θέλει να καταλάβει θέση τμηματάρχου.
Στο βιογραφικό θα περιγράφεται η υπαλληλική του σταδιοδρομία με τις θέσεις ευθύνης που έχει υπηρετήσει, τα προσόντα του όσο αφορά τίτλους σπουδών, μεταπτυχιακά , γνώση ξένων γλωσσών, παρακολούθηση σεμιναρίων και δραστηριότητες  όπως επιστημονικές  εισηγήσεις σε συνέδρια, στην υπηρεσία και άλλες  ειδικές δραστηριότητες που μπορούν να θεωρηθούν ότι προσθέτουν στην εν γένει παρουσία στην υπηρεσία και στην κοινωνία του συναδέλφου. Όλα αυτά μοριοδοτούνται από την Δ/νση Διοίκησης συμφώνα με τον ν. 3839/2010  εκτός από τις ειδικές δραστηριότητες  οι όποιες θα μοριοδοτηθούν μέχρι 80 μόρια από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο κατά την συνεδρίαση του στο τέλος της διαδικασίας.  
Τα μόρια όπως θα υπολογιστούν από την Διοίκηση    θα αποσταλούν στους συναδέλφους που υπέβαλλαν αίτηση για να κριθούν προϊστάμενοι. Η μοριοδότηση αποτυπώνεται σε ειδικό έντυπο σημείωμα και θα κοινοποιηθεί στους ενδιαφερόμενους συναδέλφους προκειμένου να λάβουν γνώση, τάσσοντας προθεσμία πέντε (5) εργασίμων ημερών ώστε αυτοί να υποβάλουν αίτημα για διόρθωση σε περίπτωση αμφισβήτησης της μοριοδότησης τους. Αν υποβληθεί αίτημα για διόρθωση της μοριοδότησης, η Διεύθυνση Διοίκησης αν κάνει αποδεκτό το αίτημα του συναδέλφου διορθώνει το αντίστοιχο έντυπο, ενώ σε διαφορετική περίπτωση το αίτημα του υπαλλήλου επισυνάπτεται στο ειδικό έντυπο σημείωμα μαζί με τις αντιρρήσεις της υπηρεσίας και τίθεται υπόψη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου το οποίο και αποφαίνεται επ’ αυτού και συγχρόνως κάνει την μοριοδότηση των ειδικών δραστηριοτήτων.
Συνάδελφοι από την πείρα που αποκτήθηκε από τις κρίσεις Δ/ντων πρέπει το βιογραφικό σας να συνοδεύεται από   σχετικά έγγραφα και αποφάσεις για ότι αναφέρεται σε αυτό προκειμένου να αποφύγουμε φαινόμενα όπου οι συνάδελφοι απορούσαν γιατί δεν τους υπολογίστηκαν μόρια για κάτι που θεωρούσαν ότι  υπήρχε στον ατομικό τους φάκελο ο οποίος στην πραγματικότητα δεν είναι πλήρως ενημερωμένος.
Η ΠΑΣΚ- ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ με τα στελέχη της στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο θα είναι θεματοφύλακας της διαφάνειας και της αξιοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου