Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΑΛΛΑΓΗ



Στο δεύτερο γύρω των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών    δεν κρίνεται   μόνο η επιλογή των Δημάρχων και των Περιφερειαρχών αλλά    ο πολιτικός βηματισμός για  την  χώρα μας. Ο  βηματισμός που οδηγεί την Ελλάδα στην προοδευτική κατεύθυνση ή  στην οπισθοφυλακή των εξελίξεων. Η προοδευτική κατεύθυνση  προτείνει την αλλαγή των διοικητικών δομών της χώρας   με τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ  έτσι ώστε με δημοκρατικό προγραμματισμό η περιφέρεια να αποκτήσει την δύναμη να ρυθμίζει τα θέματα   που αφορούν την ανάπτυξη την κοινωνική συνοχή και την εξάλειψη των ανισοτήτων.
Σε αυτή την πρόταση προβάλλεται η συγκυριακή πραγματικότητα του «μνημονίου» σαν ανάχωμα στην  προοδευτική επιλογή δίνοντας έτσι πρόκριση στην αδράνεια, στην αυταρχικότητα  και στην στασιμότητα.
Το δίλημμα  δεν είναι το μνημόνιο που όλους μας κάνει να αιμορραγούμε αλλά τι πραγματικά θέλουμε στην τοπική αυτοδιοίκηση την αδράνεια ή την προοπτική. Την αδράνεια και την οπισθοδρόμηση την εκπροσωπούν οι υποψήφιοι της Ν.Δ.  και η δεξιά παράταξη η όποια δεν έχει διλήμματα αλλά συσπειρώνεται πίσω από τον Ψωμιάδη και τον Γκιουλέκα.
Η  προοδευτική παράταξη την Κυριακή συσπειρώνεται και υπέρ ψηφίζει τους  υποψήφιους που οδηγούν την τοπική αυτοδιοίκηση στην νέα εποχή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. Η αποχή δίνει δύναμη στην οπισθοδρόμηση  εξυπηρετώντας  αυτούς που κρατούν την πόλη και την Περιφέρεια στη σκιά.
Όλοι παρόντες για την αλλαγή σελίδας στην Θεσσαλονίκη και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

1 σχόλιο:

  1. ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΛΑΡΗ. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή