Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ

Χρ. Παπουτσής: Εισόδημα φτωχών και μεσαίων τάξεων τα 2.000 ευρώ

Ζητά αναθεώρηση της απόφασης και καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει σε Τρισέ και Αλμούνια

Έκκληση στην κυβέρνηση να πάρει πίσω την απόφαση για το πάγωμα των μισθών και συντάξεων που ξεπερνούν τα 2.000 ευρώ μηνιαίως, απηύθυνε από το βήμα της Βουλής ο Χρήστος Παπουτσής. Ο γραμματέας της ΚΟ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και για το γεγονός ότι δεν έχει απαντήσει στα υπονοούμενα του κεντρικού τραπεζίτη της Ευρώπης, Ζαν - Κλοντ Τρισέ, για την ελληνική οικονομία.

"Ο ελληνικός λαός πριν από 40 μέρες ψήφισε τον Γ. Παπανδρέου κυβερνήτη της χώρας. Δεν ψήφισε τον κ. Αλμούνια, ούτε τον κ. Τρισέ", δήλωσε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Τόνισε ότι τα 2.000 ευρώ μηνιαίως είναι εισόδημα για τους φτωχούς και τη μεσαία τάξη και τόνισε ότι δεν πρέπει να πληρώσουν εκείνοι ξανά το κόστος της κρίσης. "Αυτή την πραγματικότητα θα πρέπει να την αναλογιστεί η κυβέρνηση όταν διατυπώνει τέτοιες απόψεις κυβερνητικής πολιτικής και δημιουργεί σύγχυση σε μια εποχή όπου χρειάζεται η μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση και συνευθύνη των πολιτών", υπογράμμισε ο Χρ. Παπουτσής. (ΠΗΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ Χρ. Παπουτσή , ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΓΟ.

ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ 2010 KAI NA ΔΟΘΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ.

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυξησεις χωρις διακρισεις, η ακρίβεια δεν καταλαβαίνει τιποτα τα παντα εχουν ανέβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Κος ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΩΣ ΩΦΕΙΛΕ ΑΣΚΗΣΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΣ ΣΥΝΑΦΘΕΝΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή